De fleste mennesker tror, at vi ikke behøver at tage vores kæledyr til frisøren om vinteren, men det er den årstid, hvor de har mest brug for det. Det er vigtigt at huske på, at pelsens vigtigste funktion er at beskytte vores kæledyr, og derfor bør den være i perfekt tilstand.

Om vinteren plejer vi at dække vores hunde til med jakker for at beskytte dem mod kulde og sne, men tilbehøret producerer de knuder, som alle frygter.
Hos Franco Pet Groomer anbefaler vi derfor at dit kæledyr kommer til frisøren i vinterperioden, så pelsen altid er i den bedst mulige tilstand og man på sigt ikke er nødt til at barbere pelsen af som sidste mulighed.

Løse hår

Når løse hår sætter sig fast i pelsen, kan det producere knuder, kløe og overophedning af dyret fordi huden ikke kan få luft på grund af tillukning.

I nogle typer pels plejer det at være nemmere at fjerne de løse hår, men i nogle tilfælde er det nødvendigt at en specialiseret person med den rette erfaring og de rette værktøjer gør det.

Tjek

Hver gang vi arbejder med en hund hos Franco Pet Groomer, foretager vi os et tjek af dit kæledyr. Hvad indebærer det? Vi tester huden for forskellige problemer som fx tør hud, svamp, hot spots, sår, allergi, tæger, flåter og lopper. Vi sørger også for, at neglene er korte og tjekker om trædepuderne er fri for løse hår og knuder. Desuden tjekker vi tænder og ører.

I tilfælde af at vi skulle støde på noget der kræver yderligere behandling, vil vi henvise til egen dyrlæge.