Flere gange har vi hørt kunder sige, at det ikke er godt at bade hunden, fordi pelsens og hudens hydrolipide film (naturlige fedtstoffer) fjernes.

Derfor er det nødvendigt med en kort forklaring om, hvorfor det er vigtigt, at vi sørger for at give vores kæledyr et bad en gang imellem. 

Hos Franco Pet Groomer anbefaler vi, at du bader din hund mindst én gang om måneden, alt efter pelstype og hvor meget tid, din hund tilbringer ude. Det er vigtigt at forstå, at pelsens og hudens hydrolipide film vil forsvinde, når vi bader vores hund. Men det er videnskabeligt bevist, at dette vil blive gendannet inden for 24 timer.
Den hydrolipide film findes også hos mennesker, men vi holder jo ikke op med at gå i bad af den grund.

Så længe du benytter plejeprodukter af god kvalitet og ved, hvordan du skal gå frem, kan du roligt bade din hund. I dag findes der en hel række produkter udviklet specielt til kæledyr, som tilfører pelsen og huden elasticitet og fugt.

Vores kæledyr dagligt i kontakt med jord, sand, saltvand, mudder samt forurening fra luften. Den fysiske kontakt med mennesker gør også, at pelsen bliver hurtigere beskidt. 

Hyppig soignering af din hund kan være med til at sikre, at pelsen ikke filtrer sammen til knuder, og samtidig holdes huden fugtet og pelsen i den bedst mulige stand. Derfor anbefaler vi hos Franco Pet Groomer, at en professionel regelmæssigt soignerer din hund, for at sikre, at den er sund, rask og velplejet.

 

https://eladiestradorcanino.es/blog/consejos/la-piel