Salonen er åben under skærpede vilkår. Hos Franco Pet Groomer tager vi alle de nødvendige forholdsregler for at holde hygiejnen på højeste niveau.
Vi har håndsprit og håndsæbe til rådighed ved indgangen. Her bør hver kunde vaske og/eller spritte deres hænder af, lige når de kommer ind i salonen. Inden hunden afleveres, bør halsbånd og diverse tilbehør fjernes og tages med hjem igen.

Hunden skal afleveres i badeværelset, så der undgås menneskekontakt.

Hvis der er andre kunder i salonen, beder vi jer vente udenfor.
I vores salon vil vi kun betjene 4 kunder om dagen, og hver især vil have 2 timer til rådighed.

Af sikkerhedsmæssige årsager vil vi rengøre vores to døre hyppigt, både indgangen til bygningen og døren til salonen. Når dagen er omme, renser vi luften i salonen ved hjælp af en ozon-genererende maskine.

Vi glæder os til at tage godt imod jer trods omstændighederne.

Her en kort forklaring af, hvad en ozonmaskine er og gør:

Hvad er ozon?

Ozon er en naturligt forekommende variant af ilt. Det er ekstremt reaktivt. En alm. luftrenser benytter et filter for at rense den luft der passerer igennem. Ozoneair fylder i stedet rummet, som behandles, med ozon.

Ozon binder og neutraliserer de molekyler der er skyld i dårlig lugt. Desuden ødelægger ozon bakterier, virus og skimmelsporer.

Hvordan fungerer Ozoneair?

Ozoneair anvender ozon. Der sker en kemisk reaktion når ozonet kommer i kontakt med de molekyler der er årsag til dårlig lugt. Dermed neutraliseres den dårlige lugt. Desuden ødelægger ozonet cellevæggene i bakterier og skimmel så disse ikke kan reproducere sig.

Hvordan skiller Ozoneair sig ud fra ‘almindelige’ luftrensere?

En alm. luftrenser anvender ofte et filter for at kunne rense den luft der passerer derigennem. Ozoneair fylder i stedet rummet, som behandles, med ozon. Dette renser ikke bare luften, men angriber også kilden tilforureningen i luften. Derfor skal Ozoneair kun bruges lejlighedsvis i nogle timer, mens en alm. luftrenser skal anvendes konstant.

Kilder:

https://ozoneair.dk/

https://www.researchgate.net/publication/215520279_Ozone_therapy_A_clinical_review

https://www.researchgate.net/post/Can_we_cure_corona_virus_Chinese_Novel_corona_virus_infection_using_ozone_therapy